Zo selecteren wij

Wij zijn een gesloten netwerk. Dat betekend dat wij selecteren. Dit doen wij omdat wij hoogwaardige producties willen leveren.

Het selectieproces verloopt voor studenten, scholieren en professionals nagenoeg hetzelfde. Bij vrijwilligers hebben wij geen selectie maar slechts een kennismaking. Wij vinden het namelijk fijn om iedereen binnen het netwerk persoonlijk te kennen.

Voor scholieren en studenten

Als jij je hebt aangemeld plannen wij binnen 24 uur een kennismakingsgesprek met jou in. Dit is een skype gesprek van maximaal een kwartier.

Tijdens het kennismakingsgesprek zullen wij het voornamelijk hebben over jou als persoon:

  • Houding en motivatie (wat vind je leuk en wat niet?)
  • Spreek en presentatie vaardigheden (wat kan je al en wat wil je nog leren?)
  • Sensitiviteit en creativiteit (kun jij je inleven in klanten en/of mensen?)

Afhankelijk van of jij voor en/of achter de camera gaat werken zullen wij tijdens het kennismakingsgesprek ook bespreken wat je allemaal al kan (denk aan camara technieken). Hiernaast zullen wij jou ook vragen wat je hoopt te leren en waar jij naartoe wil groeien. Als je al ervaring hebt kan het zijn dat wij het ook hierover met jou willen hebben.

Daarnaast is dit moment ook perfect om vragen aan ons stellen!

Binnen 24 uur bellen wij jou. Je krijgt dan terugkoppeling van ons op ons kennismakingsgesprek. Daarnaast krijg je natuurlijk te horen of je voor het vc media network mag werken.

Voor professionals

Als jij je hebt aangemeld plannen wij binnen 24 uur een kennismakingsgesprek met jou in. Dit is een skype gesprek van maximaal een half uur. Tijdens het kennismakingsgesprek zullen wij het vooral hebben over jou als vakman:

  • Aan welke projecten heb je gewerkt? Wat vond je het leukst tot dusver!
  • Waar werk jij het liefst aan en waarom?

Het is de bedoeling om jou als professional te leren kennen zodat wij weten voor welke producties wij contact met jou kunnen opnemen.

Voor vrijwilligers

Als jij je hebt aangemeld willen wij je graag even kort spreken (5 minuten). Tijdens het gesprek zullen wij je vragen hoe je bij ons terecht bent gekomen en waar jij als vrijwilliger gaat filmen. Daarnaast zullen wij je vragen of wij je eens mogen bellen voor betaalde opdrachten of niet.